Spastische vader kan door crowdfunding met zijn gezin op pad

De spastische Niels Schuddeboom (33) wil heel erg graag een rolstoelauto om met zijn zoontje Sep overal waar hij maar wil naartoe te kunnen rijden. Door zijn crowfundingactie haalde hij binnen een maan het benodigde bedrag op om zijn ideale auto te kunnen kopen. Dankzij vreemden kan hij dus binnenkort overal naartoe rijden.

Niels is sinds zijn geboorte spastisch en past met zijn elektrische stoel absoluut niet in een gewone auto, dus een spontaan bezoek aan zin tante in Noordwijk zit er niet voor hem in. Niels is dan afhankelijk van een taxi, die natuurlijk steeds net iets te vroeg komt, of waar hij steeds te lang op moet wachten. Hij is het dan ook zat om afhankelijk te zijn en stations waar er geen hulp is en waar hij niet eens binnen kan komen, dat is hij helemaal zat. Het kost hem dan ook ontzettend veel energie. “Ik ben vaak al moe voordat ik ergens aankom”,  aldus Niels. Na de geboorte van zijn zoontje Sep, 4 maanden geleden, kwam Niels in actie en zette hij een crowdfundingactie op om op die manier 30.000 euro in te kunnen zamelen voor een Volkswagen Caddi Maxi, waar hij met zijn rolstoel, zijn vrouw, zoon én hulphond Stevie precies in kan passen. Niet alleen vrienden en familie, maar ook wildvreemde mensen hebben geld voor zijn speciale auto gestort en na vier weken tijd heeft Niels zijn doelstelling die hij met de crowdfunding wilde halen al bereikt.

 

Ben je op zoek naar een persoonlijke of zakelijke lening? Op Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl vind je alle informatie over [seo-keyword]. Zo kom je alles te weten over de mogelijkheden van particuliere kredieten. Op deze website vergelijken wij peer to peer kredietmarktplaatsen. Dit houdt in dat je het geld niet leent van een instelling, maar kan je geld lenen van een particulier. Lees hier over [seo-keyword] en krijg een duidelijk beeld van de mogelijkheden die je hebt bij het aanvragen van een krediet. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Op deze website vind je een overzicht van de kredietmarktplaatsen in Nederland met bijbehorende minimale en maximale kredieten, minimale en maximale looptijd en de minimale rente. Hiermee hopen wij je te helpen bij het maken van een passende keuze. Ook informeren wij je over onder andere eenmalige kosten en de mogelijkheid tot het al dan niet boetevrij vervroegd aflossen. Op deze manier geven wij jou een zo volledig mogelijk beeld  van alles dat er komt kijken bij peer to peer lenen. Alle informatie over [seo-keyword] vindt je op Kredietmarktplaatsen.nl netjes op een rij. Vergelijk nu alle kredietmarktplaatsen en vindt de kredietmarktplaats die het best bij jou past!

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen