Algemene voorwaarden

Vergelijk kredietmarktplaatsen nu

Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl
We doen onze uiterste best om u als bezoeker te helpen bij het vergelijken van diverse kredietmarktplaatsen. Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl verwijst gebruikers naar de websites van de aanbieders van kredietmarktplaatsen. Zelf bieden wij geen kredieten aan. Alle content op Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl is eigendom van Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl. Zonder nadrukkelijke toestemming is het niet toegestaan om content van de website te gebruiken voor publicatie in welke vorm dan ook.

Reviews
Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect door de website ontstaat. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor content (waaronder reacties en ervaringen) die door bezoekers op onze website worden geplaatst. Wij kunnen geen garanties afgeven rond zaken als de genoemde rentes van de kredieten. Deze ontvangen wij van de organisaties zelf en proberen wij zo accuraat mogelijk te houden.

De Algemene Voorwaarden
Indien u gebruikt maakt van Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl gaat u daarmee ook akkoord met de geldende algemene voorwaarden. Alle rentes zijn onder voorbehoud en kunnen op ieder moment wijzigen. Deze algemene voorwaarden kunnen op elk moment wijzigen, waardoor de oude algemene voorwaarden vervallen en de nieuwe algemene voorwaarden direct actief zullen zijn.

Vergelijk kredietmarktplaatsen nu