Crowd als belegger innovatieve projecten

Crowdfunding in Nederland maakt een groei door en dit komt met name door crowdfunding campagnes op basis van annuïtaire leningen. Er is echter veel vraag naar andere financieringsoplossingen. Zo is het ook mogelijk om bij Geldvoorelkaar.nl vanaf 15 februari te investeren in een converteerbare lening. Dit is een lening die in certificaten van aandelen omgezet kan worden en waarover er in de eerste fase geen aflossing is.

Met de zogenaamde converteerbare lening is het mogelijk dat bedrijven gefinancierd worden en doorgroeien naar een volgende fase, Hiermee wil Geldvoorelkaar.nl innovatie in Nederland verder gaan stimuleren. Het is interessant voor een investeerder om te investeren, gezien de mogelijke groei in waarde van ondernemingen.

Investeren is mogelijk vanaf 100 euro en hierdoor is het voor een particulier of voor zakelijke investeerders erg laagdrempelig om in een snelgroeiende onderneming te gaan investeren.

Investeren door middel van een converteerbare lening is natuurlijk wel speculatief. Daardoor heeft geldvoorelkaar.nl de hoogste risicoclassificatie toegekend en dient iedere investeerder eerst een ‘crowdfunding investeringstoets’ in te vullen, voordat ze in zo’n project kunnen gaan investeren.

Ben je op zoek naar een persoonlijke of zakelijke lening? Op Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl vind je alle informatie over [seo-keyword]. Zo kom je alles te weten over de mogelijkheden van particuliere kredieten. Op deze website vergelijken wij peer to peer kredietmarktplaatsen. Dit houdt in dat je het geld niet leent van een instelling, maar kan je geld lenen van een particulier. Lees hier over [seo-keyword] en krijg een duidelijk beeld van de mogelijkheden die je hebt bij het aanvragen van een krediet. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Op deze website vind je een overzicht van de kredietmarktplaatsen in Nederland met bijbehorende minimale en maximale kredieten, minimale en maximale looptijd en de minimale rente. Hiermee hopen wij je te helpen bij het maken van een passende keuze. Ook informeren wij je over onder andere eenmalige kosten en de mogelijkheid tot het al dan niet boetevrij vervroegd aflossen. Op deze manier geven wij jou een zo volledig mogelijk beeld  van alles dat er komt kijken bij peer to peer lenen. Alle informatie over [seo-keyword] vindt je op Kredietmarktplaatsen.nl netjes op een rij. Vergelijk nu alle kredietmarktplaatsen en vindt de kredietmarktplaats die het best bij jou past!

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen