Drive-thru van Subway open door middel van crowdfunding

Subway is een Amerikaanse fastfoodketen en bestaat al sinds 1965 en heeft al meer dan 44.000 vestigingen in 112 landen en daarvan zijn er meer dan 175 in Nederland te vinden. Ons land telt alleen nog maar twee drive-thru’s. De nieuwe vestiging in het retailpark Noorderveld I in Wormerveer zal de derde gaan worden.

De ondernemers die deze Subway zullen gaan runnen hebben al meer dan 40 jaar ervaring. Het drietal ondernemers zijn al 13 jaar betrokken bij de ontwikkeling van Subway in Nederland en dus heel erg ervaren. Justin Goes isde directeur van Subway Europa en de gebroeders Maikel en Bart Mienis zijn als development agent van Subway verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de formule van Subway in zowel Noord-Nederland als Flevoland en Utrecht. Ook exploiteren zij een succesvolle Subway in Alkmaar en hebben ze tot 2012 eentje in Amsterdam gerund, maar deze is verkocht. Met zijn drieën exploiteren de heren sinds 2014 ook een succesvolle Subway-locatie in de hoofdstad Amsterdam.

Om het geheel te kunnen financieren werkt Subway Nederland samen met een online financieringsplatform genaamd Capital Circle dat al eerder met erg veel succes Jamin-winkels wist te financieren en al voor 65 procent een andere Subway financierde. Het filiaal gaat door middel van crowdfunding op zoek naar 245.000 euro en de looptijd van de lening is 60 maanden – 5 jaar – met een rente van 8 procent.

Ben je op zoek naar een persoonlijke of zakelijke lening? Op Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl vind je alle informatie over [seo-keyword]. Zo kom je alles te weten over de mogelijkheden van particuliere kredieten. Op deze website vergelijken wij peer to peer kredietmarktplaatsen. Dit houdt in dat je het geld niet leent van een instelling, maar kan je geld lenen van een particulier. Lees hier over [seo-keyword] en krijg een duidelijk beeld van de mogelijkheden die je hebt bij het aanvragen van een krediet. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Op deze website vind je een overzicht van de kredietmarktplaatsen in Nederland met bijbehorende minimale en maximale kredieten, minimale en maximale looptijd en de minimale rente. Hiermee hopen wij je te helpen bij het maken van een passende keuze. Ook informeren wij je over onder andere eenmalige kosten en de mogelijkheid tot het al dan niet boetevrij vervroegd aflossen. Op deze manier geven wij jou een zo volledig mogelijk beeld  van alles dat er komt kijken bij peer to peer lenen. Alle informatie over [seo-keyword] vindt je op Kredietmarktplaatsen.nl netjes op een rij. Vergelijk nu alle kredietmarktplaatsen en vindt de kredietmarktplaats die het best bij jou past!

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen