Crowdfunding Day Europe: Dromen Vs. Risico’s

Ondernemers laten hun dromen steeds vaker uitkomen door middel van crowdfunding. In 2015 werd er in totaal 128 miljoen euro met crowdfunding binnengehaald, wat een verdubbeling is van 2014. Door de groei en het volwassen worden van crowdfunding in Nederland groeit de aandacht voor de risico’s en uitdagingen mee. Daarom staat Crowdfunding Day Europe op 25 mei in de Amsterdam Arena geheel in het teken van Dromen vs. Risico’s.

In 2013 bracht Bas van Abel een publiek van 10.186 mensen bij elkaar, die samen miloenen euro’s bij elkaar wisten te halen voor de productie van Fairphone, een duurzame mobiele telefoon. Vorige herfst scoorden de mannen van MiniBrew nog een enorme hit met de indigogo campagne waar zij over de 125.000 euro mee op wisten te halen voor het produceren van MiniBrew, wat een persoonlijke bierbrouwer is.

Crowdfunding geeft ondernemers en investeerders echt enorme en dus ook geweldige kansen. Het is dan ook ‘serious business’. Wat gebeurt er na een succesvolle crowdfunding campagne? Wat zijn de risico’s en de gevolgen er eigenlijk van? Op Crowdfunding Day, worden deze vragen beantwoord. Internationale visionairs, crowdfunding experts en de bekendste crowdfunding platforms delen in keynotes, maar ook in intieme sessies en interactieve workshops hun kijk op het geheel.

Keynote-spreker is Joris Luyendijk. In 2015 was zijn bestseller ‘Dit Kan Niet Waar Zijn’ wereldnieuws. Hij was een van de eerste visionairs die zich openlijk kritisch uit wist te spreken over onze financiële wereld en was ook de eerste die de kansen aangaf voor een nieuw economisch systeem. Volgens hem is het mogelijk om onze tegenwoordige financiële situatie te  kunnen ontsnappen, maar dan is er wel een verandering nodig. Kan crowdfunding ons hier naartoe op weg gaan helpen ? En welke nieuwe valkuilen zijn er bij  crowdfunding te vinden? Op Crowdfunding Day Europe deelt Luyendijk voor het eerst zijn kijk hierop.

Ben je op zoek naar een persoonlijke of zakelijke lening? Op Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl vind je alle informatie over [seo-keyword]. Zo kom je alles te weten over de mogelijkheden van particuliere kredieten. Op deze website vergelijken wij peer to peer kredietmarktplaatsen. Dit houdt in dat je het geld niet leent van een instelling, maar kan je geld lenen van een particulier. Lees hier over [seo-keyword] en krijg een duidelijk beeld van de mogelijkheden die je hebt bij het aanvragen van een krediet. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Op deze website vind je een overzicht van de kredietmarktplaatsen in Nederland met bijbehorende minimale en maximale kredieten, minimale en maximale looptijd en de minimale rente. Hiermee hopen wij je te helpen bij het maken van een passende keuze. Ook informeren wij je over onder andere eenmalige kosten en de mogelijkheid tot het al dan niet boetevrij vervroegd aflossen. Op deze manier geven wij jou een zo volledig mogelijk beeld  van alles dat er komt kijken bij peer to peer lenen. Alle informatie over [seo-keyword] vindt je op Kredietmarktplaatsen.nl netjes op een rij. Vergelijk nu alle kredietmarktplaatsen en vindt de kredietmarktplaats die het best bij jou past!

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen