Roll over lening

Vergelijk kredietmarktplaatsen nu

 

Een type lening waar je wellicht niet heel vaak over hoort is een roll over lening. Dit is een lening met een (middel) lange looptijd die vooraf wordt vastgesteld. Het interessante aan deze lening is dat de rente niet compleet vast staat. De rente wordt periodiek herzien. Er wordt dan dus eigenlijk op een vrij langlopende lening, een korte termijn rente gegeven. Op die manier kan de rente naar boven of naar beneden worden aangepast op basis van de dan geldende omstandigheden. Dit levert voordelen voor de geldschietende partij maar ook voor de lenende partij op. Ook hier is het belangrijk om goed het contract en de voorwaarden door te lezen.

Advantages of Peer to peer lenen comparison

Ben je op zoek naar een persoonlijke of zakelijke lening? Op Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl vind je alle informatie over Roll over lening. Zo kom je alles te weten over de mogelijkheden van particuliere kredieten. Op deze website vergelijken wij peer to peer kredietmarktplaatsen. Dit houdt in dat je het geld niet leent van een instelling, maar kan je geld lenen van een particulier.

Lees hier over Roll over lening en krijg een duidelijk beeld van de mogelijkheden die je hebt bij het aanvragen van een krediet. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Op deze website vind je een overzicht van de kredietmarktplaatsen in Nederland met bijbehorende minimale en maximale kredieten, minimale en maximale looptijd en de minimale rente. Hiermee hopen wij je te helpen bij het maken van een passende keuze. Ook informeren wij je over onder andere eenmalige kosten en de mogelijkheid tot het al dan niet boetevrij vervroegd aflossen. Op deze manier geven wij jou een zo volledig mogelijk beeld  van alles dat er komt kijken bij peer to peer lenen.

Alle informatie over Roll over lening vindt je op Kredietmarktplaatsen.nl netjes op een rij. Vergelijk nu alle kredietmarktplaatsen en vindt de kredietmarktplaats die het best bij jou past!

 

Vergelijk kredietmarktplaatsen nu