Microkrediet

Vergelijk kredietmarktplaatsen nu

 

Een microkrediet is een relatief kleine lening die mensen kunnen gebruiken om bijvoorbeeld een eigen bedrijf te beginnen. Veel mensen denken bij micro krediet vooral aan ontwikkelingslanden. Hier wordt micro financiering gebruikt om kleine (vaak vrouwelijke) ondernemers een kans te geven een winkeltje op te zetten – dit gaat dan om enkele honderden euro’s. In Nederland kun je ook microkrediet aanvragen voor je bedrijf, daar gaat de lening dan tot bijvoorbeeld 50.000 euro. Dit is speciaal bedoeld voor startende ondernemers die hun idee in praktijk willen brengen of bijvoorbeeld een bedrijf over willen nemen en je moet bijvoorbeeld een goed ondernemingsplan hebben.

Advantages of Peer to peer lenen comparison

Ben je op zoek naar een persoonlijke of zakelijke lening? Op Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl vind je alle informatie over Microkrediet. Zo kom je alles te weten over de mogelijkheden van particuliere kredieten. Op deze website vergelijken wij peer to peer kredietmarktplaatsen. Dit houdt in dat je het geld niet leent van een instelling, maar kan je geld lenen van een particulier.

Lees hier over Microkrediet en krijg een duidelijk beeld van de mogelijkheden die je hebt bij het aanvragen van een krediet. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Op deze website vind je een overzicht van de kredietmarktplaatsen in Nederland met bijbehorende minimale en maximale kredieten, minimale en maximale looptijd en de minimale rente. Hiermee hopen wij je te helpen bij het maken van een passende keuze. Ook informeren wij je over onder andere eenmalige kosten en de mogelijkheid tot het al dan niet boetevrij vervroegd aflossen. Op deze manier geven wij jou een zo volledig mogelijk beeld  van alles dat er komt kijken bij peer to peer lenen.

Alle informatie over Microkrediet vindt je op Kredietmarktplaatsen.nl netjes op een rij. Vergelijk nu alle kredietmarktplaatsen en vindt de kredietmarktplaats die het best bij jou past!

 

Vergelijk kredietmarktplaatsen nu