Kopen op afbetaling

Vergelijk kredietmarktplaatsen nu

 

Voor grote aankopen, zoals een nieuwe keuken, bank of auto is het soms mogelijk om te kopen of afbetaling. Dit betekent in principe dat je een lening aangaat bij degene van wie je koopt en die lening in stukjes terugbetaalt over een bepaald tijdsbestek (bijvoorbeeld 1 jaar, of 5 jaar). Over zo’n lening betaal je wel (bijna) altijd rente. Dit betekent dus dat je vrijwel altijd duurder uitkomt dan het originele bedrag omdat de rente er nog bovenop komt. Voordat je gaat kopen op afbetaling is dus een goed idee om de voorwaarden goed door te lezen, deze willen nog wel eens verschillen per partij.

Advantages of Peer to peer lenen comparison

Ben je op zoek naar een persoonlijke of zakelijke lening? Op Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl vind je alle informatie over Kopen op afbetaling. Zo kom je alles te weten over de mogelijkheden van particuliere kredieten. Op deze website vergelijken wij peer to peer kredietmarktplaatsen. Dit houdt in dat je het geld niet leent van een instelling, maar kan je geld lenen van een particulier.

Lees hier over Kopen op afbetaling en krijg een duidelijk beeld van de mogelijkheden die je hebt bij het aanvragen van een krediet. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Op deze website vind je een overzicht van de kredietmarktplaatsen in Nederland met bijbehorende minimale en maximale kredieten, minimale en maximale looptijd en de minimale rente. Hiermee hopen wij je te helpen bij het maken van een passende keuze. Ook informeren wij je over onder andere eenmalige kosten en de mogelijkheid tot het al dan niet boetevrij vervroegd aflossen. Op deze manier geven wij jou een zo volledig mogelijk beeld  van alles dat er komt kijken bij peer to peer lenen.

Alle informatie over Kopen op afbetaling vindt je op Kredietmarktplaatsen.nl netjes op een rij. Vergelijk nu alle kredietmarktplaatsen en vindt de kredietmarktplaats die het best bij jou past!

 

Vergelijk kredietmarktplaatsen nu