Borgstellingskrediet

Vergelijk kredietmarktplaatsen nu

 

Een borgstellingskrediet is een maatregel van de overheid waarbij het ministerie van Economische Zaken bedrijven helpt die normaal niet (geheel) in aanmerking komen voor een lening. Dit komt dan vaak doordat deze bedrijven de bank niet genoeg zekerheid kunnen bieden. De overheid staat garant tot 45% van de lening. Jonge startende bedrijven of bedrijven met specifieke innovaties kunnen soms nog meer garantie krijgen. Op deze manier helpt de overheid de bedrijven en de banken om aan beide kanten meer zekerheid te bieden zodat de bedrijven toch aan groeikapitaal kunnen komen en door de zekerheid zelfs minder rente betalen. Het beschikbare borgstellingskrediet van de overheid kan wel elk jaar veranderen.

Advantages of Peer to peer lenen comparison

Ben je op zoek naar een persoonlijke of zakelijke lening? Op Kredietmarktplaatsenvergelijken.nl vind je alle informatie over Borgstellingskrediet. Zo kom je alles te weten over de mogelijkheden van particuliere kredieten. Op deze website vergelijken wij peer to peer kredietmarktplaatsen. Dit houdt in dat je het geld niet leent van een instelling, maar kan je geld lenen van een particulier.

Lees hier over Borgstellingskrediet en krijg een duidelijk beeld van de mogelijkheden die je hebt bij het aanvragen van een krediet. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Op deze website vind je een overzicht van de kredietmarktplaatsen in Nederland met bijbehorende minimale en maximale kredieten, minimale en maximale looptijd en de minimale rente. Hiermee hopen wij je te helpen bij het maken van een passende keuze. Ook informeren wij je over onder andere eenmalige kosten en de mogelijkheid tot het al dan niet boetevrij vervroegd aflossen. Op deze manier geven wij jou een zo volledig mogelijk beeld  van alles dat er komt kijken bij peer to peer lenen.

Alle informatie over Borgstellingskrediet vindt je op Kredietmarktplaatsen.nl netjes op een rij. Vergelijk nu alle kredietmarktplaatsen en vindt de kredietmarktplaats die het best bij jou past!

 

Vergelijk kredietmarktplaatsen nu